Results 1 to 3 of 3

Thread: Tait TP9100

  1. #1
    Join Date
    Sep 07, 2019
    Location
    Northern,NY
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Country: United States

    Default Tait TP9100

    I am unable to get the Tait TP9100 to unmute in P25 conventional mode. I have changed the mute type,matched the nac codes ect. Does anyone have any other recommendations? It does see the activity just will not unmte


  2. #2
    Join Date
    Jan 18, 2013
    Location
    In Your Network
    Posts
    2,608
    Thanks
    2,411
    Thanked 1,744 Times in 880 Posts
    Country: Holy See

    Default

    If you have talkgroups programming in your CPS, make sure the talkgroups of both radios are the same. Some Moto radios set TG2 as the default, others set TG1 as the default. Make sure your Tait matches talkgroups with your other radio.
    Apparently NOT a radio professional.

  3. The Following User Says Thank You to com501 For This Useful Post:

    twowayradio13669 (Sep 07, 2019)

  4. #3
    Join Date
    Mar 12, 2019
    Location
    Silver Spring,Maryland
    Posts
    8
    Thanks
    25
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Country: United States

    Default

    I had the same trouble as well until one of the form members from a nother form that I belong to gave me this link for my TP9435K in the 700/800mhz range as well. As for the NAC codes to receive i put F7E and one of my TG's to make sure I could receive I put FFFF hex down. It does work or it did for me anyway. Here is the link https://www.austech.info/showthread....light=sharkman