Results 1 to 5 of 5

Thread: Moto 3600 system with Harris Radio?

  1. #1
    Join Date
    Jun 25, 2012
    Posts
    122
    Thanks
    487
    Thanked 39 Times in 24 Posts
    Country: Canada

    Question Moto 3600 system with Harris Radio?

    Is it possible to do a Motorola Omnilink 3600 baud system with a Harris P7200 with option 39 installed? Or any Harris radio for that matter? Before I spend too much too time peeing in the wind...

    TIA


  2. #2
    Join Date
    Aug 06, 2012
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    690
    Thanks
    135
    Thanked 227 Times in 113 Posts
    Country: Canada

    Default

    Nope.... Harris radios only support 9600 trunking.

  3. The Following User Says Thank You to Forts For This Useful Post:

    SPECIAL_EYE (Sep 11, 2019)

  4. #3
    Join Date
    Jun 17, 2019
    Location
    BC - Canada
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Country: Canada

    Default

    The only non-Motorola radios that were compatible (licenced) for use with the Motorola 3600 Omnilink/SmartZone protocol was a series of EFJ radios.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to RFguy For This Useful Post:

    Avery Johannssenn (Sep 12, 2019),SPECIAL_EYE (Sep 11, 2019)

  6. #4
    Join Date
    Aug 06, 2012
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    690
    Thanks
    135
    Thanked 227 Times in 113 Posts
    Country: Canada

    Default

    Also, FWIW I've tried scanning a SmartZone system conventionally with my XG-75... setup all the voice channels as P25, proper NAC etc... and it doesn't work worth a crap. I get a second or two of audio from each transmission then it just cuts out. No idea why but I've never been able to nail it down...

  7. The Following User Says Thank You to Forts For This Useful Post:

    SPECIAL_EYE (Sep 11, 2019)

  8. #5
    Join Date
    Jun 25, 2012
    Posts
    122
    Thanks
    487
    Thanked 39 Times in 24 Posts
    Country: Canada

    Default

    OK guys that's what I thought, thanks for the info.