Results 1 to 3 of 3

Thread: XTL5000 Siren problems on DEK VIP II

  1. #1
    Join Date
    May 23, 2012
    Posts
    142
    Thanks
    107
    Thanked 121 Times in 52 Posts
    Country: Canada

    Default XTL5000 Siren problems on DEK VIP II

    Hi Siren Experts,

    I recently swapped my Astro Spectra for an XTL5000.

    This radio had a Siren/PA attached, and I was trying to carry that configuration over to the new radio setup.

    The problem is that the HORN RING on the VIP II connector on the DEK coming from an O5 head is not functioning. I've tried all 3 inputs with no luck.

    I am running 19.60.00 with CH 14.05.00, HLN1439D siren.

    Has anyone had the same issue? I am familiar with issues with the O3 head, but not the O5.


  2. #2
    cyrus's Avatar
    cyrus is offline Trailer Park Superintendent
    Join Date
    Jan 06, 2012
    Location
    Moonbase Alpha
    Posts
    898
    Thanks
    375
    Thanked 446 Times in 204 Posts
    Country: Japan

    Default

    I've got a siren/pa on my XTL5000 with O5 head and haven't experienced any problems.

    Running R19 firmware and one of the newer O5 heads. Not sure what the CH firmware is.
    Cyrus

    Bubbles: I'd like to see that Red Blue Green c***sucker put one of those together, duct-tapin' it.

  3. #3
    Join Date
    May 23, 2012
    Posts
    142
    Thanks
    107
    Thanked 121 Times in 52 Posts
    Country: Canada

    Default

    As a follow up, updating the Control Head firmware to R15.00.00 resolved the issue.